Donateur worden?

op oude rails
Op Oude Rails nr 250
De Tramweg-Stichting steunt de restauratie, het bewaren en het exploiteren van historische Nederlandse trams. U bent van harte welkom bij de Tramweg-Stichting als donateur.

De minimumdonatie is € 18 per jaar (meer mag dus ook). U kunt zich opgeven via het formulier hieronder.

En als u donateur bent, wat krijgt u daar dan voor?

• U ontvangt een jaar lang het kwartaalblad Op Oude Rails, 28 pagina′s, met veel foto′s, nieuws over restauratieprojecten, ritten met museumtrams, en historische en actuele verhalen over trams in binnen- en buitenland.
  • Een bijzondere tramrit in april in het kader van de TS-jaarvergadering
  • Als u € 30 of meer doneert, krijgt u bovendien een donateurskaart die u recht geeft op een gratis rit; in 2017:
    • Een retourrit bij RTM Ouddorp op een gewone rijdag; of
    • Een retourrit Hoorn-Medemblik op een tram van de gewone dienstregeling; of
    • Een dagkaart voor lijn 10 bij RoMeO tijdens het rijseizoen; of
    • Een retourrit met een TS-tram op Vlaggetjesdag in Den Haag of Open Monumentendag, of een andere TS-rit.

Wilt u nu donateur worden? Maak dan uw donatie van 18 euro of meer over op rekening NL49 RABO 0323 5429 64 van de Tramweg-Stichting, vul uw gegevens in en klik op Aanmelden!

* Vakjes met een sterretje zijn verplicht. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Door het aanklikken van "Aanmelden" verklaart u dat bovenstaande gegevens juist zijn ingevuld en dat u een donatie heeft overgemaakt. Dank u!