HTM 58 zaterdag 18 aug. ± 14.30- ± 20 u: Schev.-Kurhaus en Holl. Spoor vv

Zaterdagmiddag in de loop van de middag zal de HTM 58, (vroeger de tram naar Leiden, Delft en Voorburg) rijden tussen HS en Kurhaus vv via de Scheveningse weg.
Dit is uw laatste kans om over de huidige sporen van de Schev. weg te rijden voor die veranderd gaan worden vanaf 27 augustus.

Prijs enkele reis HS-Scheveningen of Scheveningen-HS € 2, Ary v/d Spuiweg-Schev of HS-Vredespaleis € 1,-;
Weer te betalen in de tram in contanten (wij hebben geen betaalmachines) en u krijgt een geknipt kaartje.

Tramwegstichting Depot Scheveningen
Foto R. Naber

TS-erelid Ad Venderbos overleden

Op 19 juni 2018 is Ad Venderbos (69), erelid van de Tramweg-Stichting, onverwacht overleden. Ad was jarenlang penningmeester van de Tramweg-Stichting en stond in het bestuur bekend als de man van de centen die de zaken goed voor elkaar had.

Na zijn laatste termijn als bestuurslid werd hij in 2013 benoemd tot erebestuurslid van de TS wegens zijn grote verdiensten. Naast zijn werk voor de TS was hij ook actief als vrijwilliger bij het RTM-museum in Ouddorp. We zullen hem missen.

Vlaggetjesdagritten TS-Scheveningen

Tramritten Vlaggetjesdag 2018, voor info zie poster.

Museumtramlijn Amsterdam bedreigd door woningbouw

Bron: AvroTros